Paard

Paarden maken een belangrijk deel uit van onze praktijk. Binnen de paardengeneeskunde heeft elke dierenarts zijn of haar eigen interesse in een specifiek vakgebied. Door jarenlange ervaring en vele bijscholingen hebben we de expertise en gespecialiseerde kennis in huis en bieden we een oplossing voor elk probleem.

Een regelmatige algemene gezondheidsscreening vormt de basis van het gezondheidsplan bij uw paard. Dit kan bestaan uit: Een algemeen klinisch onderzoek, tandonderzoek, vaccinatie en ontwormen, een algemeen bloedonderzoek, mankheidsonderzoek en voedingsadvies.

We hebben een specialisme opgebouwd binnen de orthopedie en onderzoeken en behandelen vele paarden met bot of peesproblemen. Ook voeren we aankoopkeuringen uit en begeleiden klanten bij de aan- of verkoop van een paard. We hebben expertise op het gebied van de tandzorg, wondverzorging en verloskunde maar ook algemeen zieke paarden met vage klachten vinden bij ons een diagnose en behandeling.

Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor de 1e lijn behandelingen en komen we bij u aan huis. Indien nodig hebben we de faciliteiten uw paard verder te behandelen op de praktijk met een modern uitgeruste onderzoeksruimte en hospitalisatieruimte.

Bel ons gerust om een afspraak in te plannen.


Onze diensten