Vleesvee

Onze aandacht gaat uit naar de gezondheid en het welzijn van de dieren en het optimaliseren van de groei. Wij horen graag van u hoe het gaat op uw bedrijf en kunnen u bijstaan op tal van vlakken.

Elk levend en gezond kalf is een prioriteit voor uw bedrijf. U kunt dag en nacht rekenen op onze verloskundige hulp. Ook voor drachtdiagnoses, de behandeling van een zieke koe of een ziek kalf en voor de preventie van infectieziekten bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast kunnen wij ook op regelmatige basis bezoeken aan uw bedrijf inplannen. Tijdens deze routinematige bezoeken bieden we u bedrijfsbegeleiding op maat. Samen met u werken we aan de aandachtspunten op uw bedrijf. We beoordelen de gezondheid van de dieren en zetten onze diergeneeskundige kennis en kunde in om tot een optimale gezondheid en groei van de dieren te komen.   

Het opstellen en uitvoeren van vaccinatieschema’s hoort daarbij, net als het opvolgen van de vruchtbaarheid, door op regelmatige basis drachtdiagnoses uit te voeren. Andere cruciale aandachtspunten zijn het optimaliseren van de opfok en het opvolgen van de gezondheid van de kalveren. De bestrijding van vaak voorkomende ziektes als luchtwegproblemen en diarree is daarbij een belangrijk onderdeel.

Bel ons gerust om een afspraak in te plannen.