Bedrijfsbegeleiding

Een gezonde veestapel, een optimaal bedrijfsresultaat en een gelukkige veehouder. Dat zijn de doelstellingen van onze bedrijfsbegeleiding op maat.

Uw behoeften staan voor ons centraal. We bespreken samen met u wat de aandachtspunten zijn op uw bedrijf. Daar gaan we mee aan het werk. Met realistische, uitvoerbare stappen bouwen we mee aan uw lange termijn visie.

De klemtoon kan bijvoorbeeld liggen op vruchtbaarheid, uiergezondheid of huisvesting. Maar het kan ook zijn dat u kampt met te veel manke koeien, kalveren met diarree of een aanhoudend dalende melkproductie. De focus van de bedrijfsbegeleiding kan in de loop van de tijd ook veranderen of uitbreiden.

Op regelmatige basis – meestal om de twee tot vier weken – bezoeken wij uw bedrijf. Het is onze ervaring dat we op die manier uw bedrijf goed kunnen opvolgen en u optimaal kunnen ondersteunen.

Zit u nog niet in de bedrijfsbegeleiding, maar bent u wel geïnteresseerd? Bel ons gerust of spreek ons aan, dan bekijken we samen welke invulling van bedrijfsbegeleiding het beste past bij uw bedrijf. 

Bel ons gerust om een afspraak in te plannen.